Вижте мястото където ще се събират помощите за……

 Вижте мястото където ще се събират помощите за……

Събирането на продуктите и вещите за дарителската акция за подпомагане на нуждаещото се многодетно семейство ще стане на 25 и 26 април в заведнието
„При Миланка“,намиращо се в парк „Финансовото“. Там ще има табелка с надпис „Дарителска акция -Велинградски майки“ и списък с дарители ,в който всеки който желае може да запише името си като дарител. Молим всички жеалищ да помогнат да спазят срока за събиране на даренията, за да може навреме да ги сортираме и предадем, и преди Великден да зарадваме семейството!

Списък с нещата от който семейството има нужда :Хранителни продукти: боб, леща, ориз, захар, сол, олио, брашно, картофи, тестени изделия(кус-кус, юфка, макарони ), храни подходящи за деца- сокове, компот, конфитюр, лютеница, пастет, бисквити.
Посуда- тенджера, грил или тостер, пластмасова кофа, леген, корито,пералня, хладилник.
перилни препарати, спално бело, възглавници, одеала,хавлиени кърпи,сапун, шампоан, паста за зъби, четки за зъби,детска козметика.
Други – дрешки за децата, бельо , чорапки, пижамки, пантофки, връхни дрехи , детски книжки, раница за училище за 1 момиче, ранички за детска градина за 2 момичета.
Възраст на децата- 11г, 9г, 5г и 3 г.
Номер на обувките 27, 29, 33 и 34

velingradnews

Свързана публикации

2 Comments

  • За нуждаещото се многодетно семейство

  • А помощите са за?

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *