ДПС със заместник кмет във Велинград

 ДПС със заместник кмет във Велинград

Със своя заповед кметът Костадин Коев назначи за свой трети заместник Исмаил Моллов. Той влиза в управлението на курорта отново от квота на Движението за права и свободи.
До сега Моллов бе с ресор образование и здравеопазване. Той е председател на местната структура на Движението за права и свободи във Велинград. С неговото назначение на поста за втори път от ДПС заявяват подкрепа към управлението на кмета Коев.

Припомняме, че при конструирането на новия местен парламент в ръководството на Общински съвет влезнаха представители на ГЕРБ, Земеделския народен съюз и БСП. На заседанието преди дни пък стана ясно, че в структурата на законодателния орган ще има и четвърти заместник председател. Очаква се той да бъде за групата на ДПС.

А кметът Костадин Коев даде висока оценка на работата и на тримата си заместници от първия мандат – Светла Томова, Атанас Палигоров и Исмаил Моллов. Това обаче не означава, че кадрови промени в администрацията няма да бъдат направени, заяви градоначалникът. Такива са възможни в началото на следващата година с приемането на новата структура на администрацията във Велинград.

telemedia.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *