Затварят пътя Сърница-Орлино заради 3-дневен събор

 Затварят пътя Сърница-Орлино заради 3-дневен събор

Целта е да се избегнат задръствания и инциденти при очакваното струпване на коли

За два дни – днес и утре, от 20 часа ще бъде затворен за движение пътят между Сърница и курортната местност Орлино, съобщи кметът на общината Неби Бозов. Целта е да се избегнат задръствания и инциденти при очакваното струпване на коли заради започващия днес 3-дневен събор на града.

Собствениците на хотели и къщи за гости до затворения участък са предупредени да спазват наложените ограничения и да съдействат на служителите на реда. Ще се пропускат само автомобили, които са били в затворения участък преди забраната и излизат от него. Зам.-кметът Халил Байрактар е натоварен с контрола по спазване на специално пуснатата от Бозов заповед.

Тридневният събор е едно от най-атрактивните събития в най-младата българска община. Тази година на сцената ще излязат роденият в Сърница народен певец Николай Славеев с танцова формация „Пловдивъ”, фолк-дивата Ивана, певци и танцьори от Драгиново, Костандово, Батак, Мадан, Борино, Вълкосел, пише Дарик. Кулминация на празненствата ще бъде третият ден, когато предстоят народни борби, а вечерта ще завърши с концерт с участието на фолкзвездите Глория и Малина.

 

trafficnews.bg

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *