Как да изхвърлим повече токсини през Коледните пости и да засилим имунитета?

 Как да изхвърлим повече токсини през Коледните пости и да засилим имунитета?

Започнаха 40-дневните Коледни пости – време за почивка на храносмилателната система и изчистване на организма от отровите. Едно лесно и изпитано средство за оздравяване и балансиране на организма. Така и така постим, защо да не използваме тези дни, за да станем по-здрави, като ускорим очистващите процеси  и обновяването на клетките? Защо да не се почувстваме по-жизнени и млади?

 

Изучавайки проблемите на човешкия живот и дълголетието, много учени и лекари, посочват токсините, които се натрупват в дебелото черво, като една от причините, водещи до преждевременното изхабяване на човешкия организъм. Когато дебелото черво се очиства редовно, черният дроб не се обременява и енергията, която се използва за токсичните субстанции, може да се използва за полезна дейност от другите органи и системи. Всеки, който иска да предпази организма си от преждевременна старост, трябва да води борба срещу вътрешната автоинтоксикация на организма, да се грижи за хигиената на вътрешните органи.

 

Това се постига лесно с два натурални сиропа – швейцарски и български. „Мадал Бал“ е дървесен палмов сироп, произвеждан от 50 години в Швейцария и разпространяван в над 130 страни. Бионсе, Наоми Кембъл и куп холивудски звезди редовно го ползват за пречистване, отслабване и подмладяване. „Мадал Бал“ изхвърля всички болни и стари клетки, лошия холестерол, токсините и отпадните продукти. Така организмът се обновява и подмладява, „диша” свободно и е по-жизнен. За това хората, които пият „Мадал Бал” са видимо по-енергични и по-млади.

 

„Дар от Гарабитов“ е сътворен от терапевта, йога учител, заслужил треньор по борба и автор на известната едноименна методика за здравословно отслабване и бързо възстановяване на организма от травми и възпаления Иван Гарабитов. Български учени доказаха, че създаденият от него сироп, уникална комбинация от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед, детоксикира организма, балансира жизнените функции, намалява нивата на холестерола, подобрява жизнеността.

 

Приемането на двете напитки по време на постите води до лесно и бързо изхвърляне на отровите от тялото, сваля излишните килограми, повишава енергичността, подобрява качеството на съня, подмладява и изглажда кожата, засилва здравината и блясъка на косата, подсилва имунната система, подобрява храносмилането и водно-електролитния баланс, спомага при лечението на простуда и грип. Когато се пият сиропите, не се изпитва глад, тъй като те са течна храна, която дава на организма здраве, сила, тонус. Детоксикацията с тях води до подмладен външен вид и човек в добро настроение посреща зимните празници и делници.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *