Корейският посланик дойде за откриването на обновената сграда на общинска администрация в Сърница

 Корейският посланик дойде за откриването на обновената сграда на общинска администрация в Сърница

Официално откриване на административната сграда на Общинска администрация Сърница и пощенска станция на „Български пощи” в Сърница се състоя днес, съобщи кметът Неби Бозов.

На церемонията присъстваха редица високопоставени лица като Негово превъзходителство г-н Джънг Джингю – Посланик на Република Корея в България, Росен Желязков – Министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Халил Летифов – Председател на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщения в Народното събрание и заместник-председател на Парламентарната група на Движението за права и свободи; Ваньо Тодоров – Парламентарен секретар на Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията, шефът на „Български пощи“ –  Деян Дънешки и инж.Атанас Печев – Директор на регионално управление „Южен централен регион” на Български пощи.


„Министър Желязков изрази огромното си задоволство от обстоятелството, че Община Сърница се развива с толкова бързи темпове и за малкото време, през което сме административен център, реализираме множество и големи за мащабите ни проекти“. – разказа Неби Бозов. „Благодарение на няколкото реализирани проекта с общински и държавни средства, както и европейско финансиране сградата на Общинска администрация Сърница придоби изцяло нова, модерна и функционална визия, която ще спомогне за бързото предоставянето на редица услуги на гражданите ни в комфортна и удобна среда.“ – добави кметът. 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *