КРИМИ ХРОНИКА 14.09.10

КРАЖБА Полицейски патрул залови крадец на кабели в Ракитово. Вечерта на 8 септември полицаите забелязали нарушителя в близост до сушилня за дървен материал. 45-годишният ракитовец Б. А. вече бил задигнал 33 метра меден проводник. Полицията е иззела откраднатия кабел, крадецът е арестуван и се води бързо производство.

ПОЖАР 300 бали сено изгоряха при пожар, възникнал вечерта на 4 септември в Драгиново. Огънят е унищожил и покривната конструкция на навеса за сено, собственост на 45-годишния Ц. Б.

СБИВАНЕ 33-годишният К. И. от Ракитово бе приет в болница в Пазарджик с контузни рани на главата. Той пострада при сбиване с 44-годишния М. К. на 6 септември в Ракитово. По-възрастният мъж е арестуван за 24 часа.

ГУМИ Късно вечерта на 11 септември полицията е задържала 20-годишния С. И. от Ракитово. Около 23 часа той е срязал двете задни гуми на лек автомобил “Фиат”, собственост на мъж от Костандово. Часове по-късно срязал и гумата на “Фолксваген Голф”, собственост на жена от Пловдив. Нарушителят е прибран в ареста за 24 часа.

ДЪРВА Кубик и половина дърва без разрешително и контролна марка са иззели служители на ДЛС “Ракитово”. При проверка в дома на Г. Н., 38 г., в Дорково на 6 септември горските са открили дървата и са ги конфискували, а срещу мъжа се води бързо производство.

ПРОМИЛИ С 1.89 промила алкохол зад волана е задържан от полицията П. Н., на 27 години, от Ракитово. Срещу него е заведено незабавно полицейско производство.

velingradnews

Свързана публикации