Любителите на книгата пропуснаха “Живот в тройка”

Провокативното заглавие “Живот в тройка” не успя да провокира интереса на велинградските любители на книгата. Срещата са втора Станимир Кискинов бе “спасена” от присъствието на туристи от Македония и Варна, а единственият представител на Литературния клуб бе неговият председател д-р Любен Атанасов. Поканата бе от читалище “Отец Паисий”, а импровизираният разговор се проведе на 12 август в Художествената галерия.

Жалко, че обичащите да четат пропуснаха срещата с автора Станимир Кискинов – доктор по политология, бакалавър по астрология, преподавател по социология в Софийския университет “Св. Кл. Охридски”, дългогодишен служител в посолството на САЩ, носител на наградата на националния фонд “Култура” за превод на съвременна българска литература на чужди езици и представител на зодия Водолей, вярващ в силата на общуването между хората.
“Живот в тройка” е неговата първа книга с подзаглавие “Записки на ентусиаста”. “Разказвам не за любовни триъгълници, а за триъгълниците на любовта, както и за три здраво свързани неща като Любовта, Истината и Свободата”, каза авторът. Втората му книга ще носи не по-малко интригуващото заглавие “Развод в тройка” и дано тя да има по-голям шанс за среща с велинградската публика.
Елена Баева

velingradnews

Свързана публикации