Най-големите звезди на шоу-бизнеса ще бъдат във Велинград на Коледа и Нова Година

 Най-големите звезди на шоу-бизнеса ще бъдат във Велинград на Коледа и Нова Година

Хилядите български и чуждестранни гости, които избраха да посрещнат Новата 2020  година в СПА столицата на Балканите ще имат удоволствието да се забавляват с едни от най-големите звезди на родния шоу-бизнес.

Сред тях са Мария Илиева, Орлин Горанов, Любо Киров, Краси Радков, Стефан Илчев, Стефан Диомов, Руслан Мъйнов, СкандаУ, Николина Чакърдъкова, Тони и Фики Стораро, Камелия, Андрея, Giorgos Giasemis & DJ SETO и др.

Интересни кулинарни предизвикателства, забавления, атракции, изложби, релакс-пакети са само малка част от удоволствията и изненадите, които подготвят за своите гости велинградските хотелиери.

Справката ни показва, че хотелите с висока категория вече са запълнени почти на 100% за настъпващите празници.

Надяваме се, че и тази година Велинград ще заблести в красива коледна украса, а обновеният център ще се превърне в място за кръшни хора, греяно вино и пъстър Коледен базар.

Едно е ясно – СПА столицата на Балканите продължава да бъде едно от най-предпочитаните места за коледните и новогодишни празници.

Топли басейни, релаксиращи процедури, вкусна храна, разходки в планината, малкото влакче, забавления, купони до зори са парченца от очарованието на нашия красив град, който привлича все повече туристи и оставя в тях незабравими спомени.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *