Нови автомобили за служителите от ОДМВР-Пазарджик

 Нови автомобили за служителите от ОДМВР-Пазарджик

Днес на кратка тържествена церемония в областната дирекция старши комисар Йордан Рогачев връчи ключовете на 13 нови патрулни автомобили “SKODA”.

Те са предоставени от Министерството на вътрешните работи и са предназначени за служителите от звената „Охранителна полиция“. Новите возила са разпределени да обслужват основно райони с малки и отдалечени населени места, както и курортите зони в региона, където има приток на много туристи от страната и чужбина. По-голямата част от патрулните автомобили ще влязат в употреба незабавно, тъй като с тях ще се улесни и подсили охраната на предстоящите избори за членове на Европейския парламент на 26 май.

В обръщението си към служителите старши комисар Рогачев им пожела безаварийно пътуване, да използват автомобилите с грижа на добър стопанин, с тяхна помощ да улесняват своята отговорна работа, както и да повишават нейната ефективност.

Празничен водосвет за здраве бе отслужен от представители на Пазарджишката духовна околия при Българската православна църква.

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *