Обновеният Lidl във Велинград отново отваря врати

 Обновеният Lidl във Велинград отново отваря врати

Модернизираният магазин предлага на клиентите още по-удобно и лесно пазаруване

18 март 2022 г., Велинград. Лидл България откри днес своя обновен магазин в гр. Велинград. Построеният през 2011 г. обект на веригата вече е с нова и модерна визия и предлага на клиентите възможност за още по-бързо, лесно и приятно пазаруване.

Модернизирането на магазина включва подмяна на голяма част от оборудването. Обновена и разширена е „Фурната на Lidl“, с повече и по-големи регали, като по този начин клиентите ще се радват на още по-богат избор на прясно изпечени хляб и хлебни изделия.

Витрините за прясно месо, охладени и замразени продукти също са изцяло нови, представящи по-добра подредба на стоките и осигуряващи по-лесен избор и повече удобство при пазаруване. Новото хладилно оборудване е с по-добра енергийна ефективност и с изцяло с естествен хладилен агент, щадящ околната среда.

За по-бързото обслужване на клиентите допринасят новите и повече на брой каси, с двоен модул за опаковане на продуктите, което освен клиентите улеснява и работата на служителите.

Обновеният Lidl магазин във Велинград посрещна първите си клиенти и с много изненади. Веригата зарадва стотици посетители със специални подаръци и изгодни оферти още през първия ден от отварянето на обекта.

Компанията ще продължи да обновява търговската си мрежа с цел да осигури на своите клиенти още по-приятно потребителско изживяване. Така с направените подобрения, внимателно подбрания асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена, веригата се превръща в любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *