ОИЦ – Пазарджик обявавя началото на онлайн конкурс „Имам бизнес идея!“- Област Пазарджик

 ОИЦ – Пазарджик обявавя началото на онлайн конкурс „Имам бизнес идея!“- Област Пазарджик

Днес на 15 април, ОИЦ – Пазарджик обяви старта на онлайн конкурс за млади предприемачи на тема „Имам бизнес идея!“ – Област Пазарджик.  Той е част от Националната инициатива на Европейската комисия „Европа в моя регион“ 2019 г. и част от Общата инициатива на мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на  Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Целта на събитието е да бъде насърчено предприемаческото мислене у младежи на възраст между 14 – 18 години и да се провокира интересът към новаторски бизнес идеи и начините, по които да бъдат реализирани. Младежите ще имат възможност да обменят опит и идеи със свои връстници от различни населени места и училища и да се запознаят с вече успели бизнес идеи и предприемачи.

Конкурсът стартира на 15 април и е с краен срок 1 юни 2019 г. Участие в него може да вземете, като изпратите бизнес идея под формата на видеоклип до 12 май 2019 г., който да е с продължителност до 2 минути и с максимална големина до 25 МБ. Клиповете ще се изпращат през Mesenger, на фейсбук страницата нa Областен информационен център – Пазарджик, в секция Събитие със заглавие: „Онлайн конкурс за млади предприемачи Имам бизнес идея Пазарджик“ .

На базата на Facebook гласуване в периода 13 май – 23 май, десетте бизнес идеи от област Пазарджик, събрали най-много харесвания, ще получат спийкъри за награда, а  авторите на двете най-добри концепции ще спечелят посещение в София Тех Парк, където ще се срещнат с успешни предприемачи и ще имат възможността да обсъдят с тях бизнес предложенията си и стъпките за тяхното реализиране.

Как да го направите:

  • Запознайте се с Регламента на конкурса – тук
  • Изтеглете и попълнете Декларация за участие – тук
  • Запиши видео до 2 минути и го изпрати през Messenger заедно със снимка/сканирана версия на попълнената декларация за участие на страницата на събитието “Онлайн конкурс за млади предприемачи „Имам бизнес идея!” – област Пазарджик на следния линк – тук

Важни срокове:

  • До 12 май 2019 г. – Събиране на видеоклипове с бизнес идеи.
  • 13 май 2019 г. 10:00 часа – Видеоклиповете стават публични. Стартира гласуването.
  • 23 май 2019 г. 10:00 часа – Прекратяване на гласуването. Преброяване на гласовете. Обявяване на 10-те финалиста, сред които и двамата победители.
  • 1 юни 2019 г. – Посещение на София Тех Парк и среща с официални лица и представители на бизнеса.

 

За въпроси и повече информация относно конкурса:  на тел. 034/ 44 62 09 –

или на страницата на Областен информационен център – Пазарджик във Фейсбук 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *