От днес 24.02.2020 стартира подбор на преброители и контрольори за пробното преброяване в община Велинград

 От днес 24.02.2020 стартира подбор на преброители и контрольори за пробното преброяване в община Велинград

От 24 февруари стартира набирането на преброители и контрольори за пробното преброяване на населението и жилищния фонд в община Велинград. Според решението на НСИ, процесът ще бъде извършен в два от кварталите на административния център – Чепино и Анезица, както и в две от селата – Света Петка и Чолакова.

Заявленията /по образец/, придружени с автобиография, ще се приемат в деловодството на Община Велинград до 6 март /включително/. Кандидатите трябва да са навършили 18 години, да имат поне средно образование и да не са осъждани или за тях да не текат съдебни действия.
Полезно, но не задължително условие е, да имат опит в сферата на образованието или на администрацията, на финансите, счетоводството, социалното подпомагане, социалните дейности, здравеопазването и други.
Не могат да кандидатстват данъчни и финансови инспектори, полицаи, съдебни изпълнители и военнослужещи.
Всички одобрени преброители и контрольори ще преминат обучение, след което ще получат необходимите материали за предстоящата работа, която е много отговорна. Те трябва да разполагат със собствени таблети, смартфони, лаптопи или настолни компютри и да имат опит в използването им.
За контакти: 0886580726 – Лъчезара Попова
E-mail: obshtina@velingrad.bg
Централна комисия по преброяването – https://census2021.b
g

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *