Памбос кърши снага във Велинград на Лазаровден

 Памбос кърши снага във Велинград на Лазаровден

Невероятният Памбос, както и неговите хора от клуба за танци, ще се вихрят на централния площад във Велинград на Лазаровден. Ето каква е програмата за празничната събота:

Pambos Dancing Centre е създаден през 1998 година като клуб за латино танци, фламенко, и гръцки танци, и за времето на своето развитие е създал едни от най-добрите танцьори в страната. Почти всички (понастоящем) инструктори в други школи в страната са излезли именно от Pambos Dancing Centre и са проговорили своето А, Б, … на езика на салсата под вещото ръководство на Памбос Агапиу.

Отдавна датират традициите на България в развитието на изкуството на танца. Ето защо клуба още в началото придоби голяма популярност сред хората. Когато става въпрос за нещо такова обаче, не началото е толкова важно колкото самото продължение. И тук проличават качествата на Памбос като ръководител на клуба, който с усърдие, постоянство и желание за самоусъвършенстване успя за кратък период от време да наложи марката на клуба като еталон за професионално обучение в областа на танците.

Клубът е единственият, който сформира 5 групи от свои ученици и представящи школата на редица представления в цялата страна. Групите Los Pambos Фламенко, Гръцки танци, Салса и Los Pambos Kids са добре познати на българската публика. Понастоящем Pambos Dancing Centre е най-известната латино школа не само в България, но и извън границите на страната, където чрез групата Los Pambos представя България на всички най-големи международни салса конгреси.

pzdnes.com

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *