„Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“ е финалист за престижни награди

 „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“  е финалист за престижни награди

Сред най-значимите дейности за развитието на туризма на Балканите е маркетингът и доброто му управление, сочи журито на Балканските Туристически Оскари 2019.

Златните статуетки, които ще отличат най-добрите в туризма на полуострова, ще бъдат връчени на 5 декември в хотел Маринела, съобщават организаторите на конкурса от ВИП Комюникейшън.

Създаденият Туристически пътеводител –  www.velingrad-bg.com , е платформата, в която е представен основният маркетингов продукт  на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“, а именно – Партньорската програма. В него фигурира пълна информация за всички членове.
С текстов и снимков материал е отразена дейността им, като при получаване на информация от тяхна страна за събития и активности се публикуват и новини, които се споделят и в социалните мрежи. Сайтът, който е преведен на английски, руски и испански езици, устойчиво заема първо място като информационен канал във Велинград и региона. Първата новина е от 21.10.2016 г., а до днес са публикувани над 753 новини.
През 2018 г. сайтът има 194 442 посещения, като от създаването му през юни 2016 г. до сега са 607 072. Посещенията в различни страници са 991 424. Данните за участниците в Партньорската програма на Сдружението се актуализират с информация за всеки нов партньор. Изписването на сайта и на картите за отстъпка, които притежават членовете ни и техния персонал, както и партньорите, е още една стъпка в популяризирането на този интернет – пътеводител и дестинация Велинград. Ежедневно се публикуват новини за дейността на Сдружението и членовете, за събитията в Община Велинград, район Западни Родопи и информация от Министерството на туризма.
Освен информация за хотели и заведения на територията на Велинград и район Западни Родопи, сайтът съдържа подробна информация за забележителности, атракции, туристически маршрути и друга полезна информация за всеки, който желае да посети района, а в не малко случаи и за местните жители.
Периодично и безплатно се предоставят на членовете (основно на хотелите) визитни картички на сайта за раздаване на туристите, които са техни гости, с цел популяризирането на Туристическия пътеводител и на дестинацията с нейните възможностите за интересно и приятно прекарване на територията й.

Партньори на Балканските награди за туристическа индустрия са национални, Балкански и европейски браншови организации.  Категории и критерии за конкурса вижте тук:

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *