Фики към хейтърите: Издислав, може и да си го намерят!

 Фики към хейтърите: Издислав, може и да си го намерят!
„Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии“
Превърналата се вече в култов хит песен „Is this Love“ е подарена на Фики от известен турски композитор, обяви изпълнителят на „Пайнер“.

Според него английски език с тези орнаментики е нещо ново в музиката, но за съжаление повечето от хората не харесвали новите неща и не усещали новите въведения в музиката.

Фики призна, че песента и едноименния му албум са посветени на конкретен човек от живота му.

„Донякъде да, защото любовта е моята музика, семейство, приятели. И разбира се жена винаги има. Искам да я запазя в тайна защото ми е много мила, не искам да участва в този хеит“, поясни той. Разкри единствено, че са заедно от две години, популярна е и много скоро, ще се разбере коя е тя.

„Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира доста добре за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии. Не им обръщам внимание“, каза още младият певец пред Нова тв.

Фики категорично подчерта, че нещо и да не му харесва, няма да каже, че то е много гадно. Според него, всеки има право на избор.

„Не ми е минавало през акъла, че чак до такава степен ще има. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен: „Издислав“, „Издислав“, къде е „Издислав?“. Аз питам в песента всъщност дали наистина това е песента, а „Издислав“, да може и да си го намерят. Това е абсолютна простотия“, заключи той.

dnes.bg

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *