Фирма дари дезинфектанти на училища и детски градини в община Ракитово

 Фирма дари дезинфектанти на училища и детски градини в община Ракитово

Висококачествени дезинфектанти на фирмата „Фльор Д’аром“ дари на училища и детски градини в общината дружество “Кос Хол-1“ -гр. Костандово с управител Георги Холянов. Дезинфектантите са със сертификат и ще бъдат използвани от учебните и детски заведения, за да се предпазят децата и педагогическият и непедагогически персонал срещу разпространението на коронавируса.

Кашоните с разтвори днес 23.10.2020 г. бяха доставени в СУ “Св. Кл.Охридски“, Детските градини “Митко Палаузов“ и „ Малина Тодорова“ в гр. Ракитово, ОУ “Неофит Рилски“ и ДГ „Славейче“ в гр. Костандово.

Дарителят се ангажира от дезинфектантите да получат и в ДГ “Трети март“ и ОУ “Хр. Ботев“ в с. Дорково, както и ОУ “Хр.Ботев“ в гр. Ракитово.

От община Ракитово и директорите на учебните и детските заведения изказаха благодарност на Георги Холянов – управител на фирма „Кос Хол-1 “ за направеното дарение.

Това е поредният добър пример как в днешното напрегнато време и в условията на пандемия всеки жест на съпричастност и помощ между хората е достоен за уважение и признателност.

 

Общинска администрация Ракитово

 

Ari Kremen

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *