23 годишна красавица от Ямбол ще предстaвя България на световния конкурс „Мис Туризъм“

Даниела Герганова е името на красавицaта, която бе избрана на стилна церемония преди броени дни в един от най-модерните лайв клубове в България. Даниела е зодия Козирог, родом е от Ямбол, но живее в Бургас, където в момента е студентка специалност „Туризъм“. Тя е висока 172 см и е с перфектните мерки 95/59/86. Освен изключително красива, новата миска е и интелигентна, съчетава перфектно образованието си с работа в сферата на финансите и разбира се, работата като модел. Интересното за нея е и че е изключително самостоятелна и от много малка се справя сама в живота.

Престижното съревнование за красота бе организирано от модна агенция „Мега Талант“ в европейската столица на културата Пловдив. В конкурса за красота се включиха 12 девойки от цялата страна, избрани след поредица от кастинги. Те премериха сили в класическите три кръга и се представиха пред елитно жури сред членовете на които бяха Симона Милова – красавицата която се завърна преди година с лентата „Модел на света“ от световния конкурс „Мис Туризъм“.

Сред съдиите бяха и г-н Гаел Санчес, които е филмов продуцент и създател на единствената в света водка с вкус на черен хайвер, както и дизайнерът на официални тоалети Стоян Радичев.
В журито бе и сексапилната певица Елица Лалова, авторка на нашумелия хит „Дали това е любовта“. Тя гласува като представител на популярното заведение „White bar“.
Победителката Даниела Герганова ще представи България на световния конкурс „Мис Туризъм“, който ще се проведе след няколко месеца в Малайзия. Тя ще получи и малка роля в една от предстоящите филмови продукции на продуцента Гаел Санчес.
Подгласнички на Даниела в конкурса станаха Инес Боянова от Перник, Дебора Огнева от Варна и Елисавета Лещова от Пловдив.

nakratko.bg

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: