bTV показа мъж „олекнал“ наполовина с български метод за здравословно отслабване

 bTV показа мъж „олекнал“ наполовина с български метод за здравословно отслабване

„Да отслабнеш 103 килограма означава да водиш сериозна битка и да я спечелиш“. С тези думи Мариана Векилска, водещата на съботно-неделния блок на bTV „Тази събота“, представи днес в студиото човекът успял да намали почти наполовина теглото си /видеото „Да отслабнеш със 103 килограма“ от предаването „Тази събота“ може да гледате на сайта на bTV/.

В края на 2016-та година Димчо Тодоров от Първомай тежи 276 кг. Силен стрес разболява Димчо от диабет 6 години по-рано, и така той достига това свръхтегло. След като лекарите го обявяват за безнадежден случай той търси алтернатива и чрез интернет я намира в лицето на Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба, създал световни и олимпийски шампиони, а в последните години и рекордьори в здравословното отслабване.

Прилагайки методиката „Гарабитов“ за една година 51-годишният Димчо смъква почти наполовина теглото си – от 276 на 173 кг. При това с редовно хранене, без увисване на кожата и йо-йо ефект.

„За да стартира възстановителния процес, самият човек трябва да има вяра“, обясни в студиото на bTV Иван Гарабитов. „В центровете „Гарабитов“ в Пловдив и София често идват хора, на които първите им думи са: във вас ни е последната надежда. Ние се стремим на всеки да подадем искра, малко светлина, за да има вяра и да започне промяната.“ Всъщност това е първата стъпка от българската методика за здравословно отслабване на Гарабитов. Тя включва и прием на 2 натурални сиропа, които изчистват организма от отровите, както и матрично-ритъмна терапия, с която се вкарват клетките на организма в ритъм и помага срещу увисване на кожата.

Водещата Мариана Векилска демонстрира и още един елемент от методиката „Гарабитов“ – апликатори за стъпала. Те действат като иглотерапия, обясни Гарабитов, който показа и простички упражнения за поддържане на форма.

Българският гуру в здравословното отслабване обясни колко е полезно сутрин преди закуска да се пие преварена топла вода и един ден в седмицата да се пречиства организма. Гарабитов посочи и 5-те правила за здраве: правилно дишане, правилно мислене, правилно пиене на вода, правилно хранене, правилно спортуване, движение. „Няма ли движение, няма вибрация, ние сме една микрочастица от космоса и планетата Земя, застоим ли се ние загиваме, вибрацията е живот“, подчерта той.

„Хубави думи, хубави съвети от Иван Гарабитов, който е доказал на практика, че неговите съвети действат, дано да има кой да ги чуе и приложи, както Димчо Тодоров“, препоръча водещата Векилска.

velingradnews

Loading Facebook Comments ...
%d bloggers like this: