Кметът на общ. Сърница Неби Бозов с приз “Кмет на годината” 2020 – категория демографска политика

 Кметът на общ. Сърница Неби Бозов с приз “Кмет на годината” 2020  – категория демографска политика

Класацията – Кмета.бг, която се провежда за 8 поредна година е онлайн допитване до населението за тяхната оценка на местната власт.

Конкурсът се организира от Портала на българските общини Kmeta.bg. В националното онлайн допитване са участвали над 650 000 граждани, които са дали своя глас за номиниран от тях кмет.

Организаторите отличиха с призове в 8 раздела: за голяма, средна и малка община.

В раздела „Демографска политика и инвитро програми“ с награда „Кмет на годината“ бе отличен кметът на Община Сърница – Неби Бозов.

Това е признание за работата на най-младата българска община, за което той благодари на целия си екип и всички жители на общината.

Радвам се, че огромните усилия и работа, които полагаме целия екип на Общинска администрация, Общински съвет Сърница и политическия ми екип, е оценен от жителите на Община Сърница. Благодаря на всички за огромната подкрепа. Това ни дава още по-голям стимул, да подобряваме условията на живот в общината. Пожелавам си и занапред нашата китна община да е с положителен естествен прираст и все така да е живо и красиво населено място”, каза по време на награждаването кмета Бозов.

редактор:vip-velingrad.com

Ari Kremen

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *