Официална позиция на кмета на Община Велинград – „Ще има ли Велинград стадион?“

 Официална позиция на кмета на Община Велинград – „Ще има ли Велинград стадион?“

Заставам тук за да заявя ясно и категорично:

ДА имаме заведено дело срещу „Спорт Бееви“ АД не е тайна.

Винаги съм казвал, че моето управление ще е прозрачно и в диалог с гражданите.

Делото е резултат от тормоза и изнудването, на което са подложени гражданите през последните 15 години. Делото е факт за да бъде защитен общественият интерес и да спре разграбването на общината от хора като г-н Беев и г-н Лебанов. Благодарение на хора като тях днес сме с дългове над 20 милиона, нямаме стадион, нямаме културен дом, нямаме инфраструктура на СПА столица за каквато претендираме. Благодарение на такива като тях се наложи да вдигнем и данъците за да се справяме с финансовият колапс. Не аз трябва да се обяснявам днес защо спортната общественост и нашите деца няма къде да спортуват. Не аз чрез този договор искам да си присвоя активи за милиони и общински имоти в размер на 40 декара. Да ще продължавам да сключвам договори от подобно естество които да защитават общественият интерес на велинградчани. Ще продължа да развалям неизгодни договори които накърняват интересите на общината и моите съграждани ще бъдат информирани за тях. За последните 12 години управление са нанесени ужасно много вреди на община Велинград от хора които претендират, че са я защитавали. Времето на тайните договорки и разграбването на общинските активи изтече, всичко е прозрачно.

Искам да кажа на всички съучастници в този процес: Опичайте си aкъла,при мен тайни договорки няма.

kmeta-brifing brifing-kmet3

6 Comments

  • Няма да дам на никой да открадне и един лев.Ако всички крадат за мен какво ще остане? А и не искам пак да ме бият с менюто по главата, и там трябва ресто, щото оня милион от изборите трябва да се връща. Пък и ДИКтатора и ВИКИнга и те искат да папата,а и ЦЕЛЕВи средства трябва да се заделят…..тежко е.А и в общината пари няма, проекти също, а вие искате някои друг да краде, нема а стане….

  • Беев град ни викаха едно време,ама тия времена си заминаха отдавна,трудничко им на Беев,Гагов,Каферинова,Лебанов и компания-тия не дават да се краде!!!

  • Много ги боли някой хора,че това ръководство не им играе по свирката,както до сега са свикнали!

  • Аз честен и прозрачен кмет.Работя честно и прозрачно само в полза на ДИК(Дим Катран).Той е моя суверен и след като той иска да лапне тия имотчета около стадиона трябва да му ги дам.Без значение колко народна пара ще похарчим,те и без това половината ни я връщат…..Нищо че Фидел Балъкбеев е валял 2 млн .своя пара в стадиона и че главния ми съветник Цв.Д. му го е подарил на времето…
    P.S. Да се готвят Плажа на Вуйна,Паркинга на Рангата, и др.

  • Хахахахахаха много оригинално пинко пинко коев

  • Пинко = Пинко Коев да каже колко пари му върнаха адвокатите от тези 30 хиляди лева ясно 50 процента от сумата

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *