Официално бе открита обновената зала към ЦПЛР-ОДК – Велинград

 Официално бе открита обновената зала към ЦПЛР-ОДК – Велинград
С ученически концерт официално бе открита обновената зала
към ЦПЛР-ОДК – ВелинградЦПЛР-ОДК – Велинград спечели проект „Зала за театър, музика и танци”към Националната програма за личностно развитие на децата и учениците, която е в подкрепа за работата в ЦПЛР.
С отпуснатите средства бе оборудвана залата към центъра, като бяха закупени и монтирани озвучителна система, дигитално пиано, микрофони, музикални инструменти /тромпет, баритон и сузафон/, компютър, лаптоп, прожекционен екран, дъска, маси, столове, дивани, витрини за наградите, нови завеси, щендери, народни носии, театрални костюми и униформи за младежката музикална и танцова формация към ОДК-Велинград.
С концерт бе официално открита обновената и оборудвана зала.
Той бе организиран от ЦПЛР-ОДК, съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Велинград, и бе под мотото:
„Не на наркотиците”!. Участваха възпитаниците на школите на центъра, ДЮВИШ „Звънче”, Калина Десподска, ученици от 4 “а” клас в ИСУ „Св.св. Кирил и Методий” и от 7 “б” от ИОУ „Христо Ботев”, както и рок- групата “The Reborn” от Пловдив. Официални гости на събитието бяха кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, директорът и ст. експертът на дирекция „ХСД” Мариана Зинкова и Илияна Гешева.
Пресцентър община Велинград
15-02-2023

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: