ЦСКА ще стяга шампионска селекция през зимата

 ЦСКА ще стяга шампионска селекция през зимата
Цел №1 пред червените – Купата на България
ЦСКА стяга много сериозна зимна селекция, пише „Тема Спорт“.

Отборът работи усилено върху трансферните си цели и планира да се подсили сериозно през януари, за да може клубът да се обиграе достатъчно до следващия сезон, когато се очаква тимът да играе в професионалния футбол.

Другата цел за „червените“ за следващата кампания ще бъде спечелване на Купата на България.

Очаква се „армейците“ да се подсилят с поне 5 нови играчи на полусезона. Вече има набелязани няколко имена, които са част от „А“ група. Някои от тях бяха цел на „червените“ още през лятото, но в последния момент клубът се отказа да ги ангажира и отложи това за зимата. В списъка попадат много интересни и перспективни имена, чието привличане ще повиши съществено нивото на отбора.

В настоящия състав на ЦСКА има 13 състезатели, които през миналия сезон са били част от „А“ група или друго елитно първенство – Стоян Колев, Анатоли Господинов, Александър Бранеков, Ангел Грънчов, Борис Галчев, Иво Иванов, Владислав Узунов, Самир Аясс, Петър Витанов, Станислав Маламов, Момчил Цветанов, Преслав Йорданов и Костадин Хазуров (б.р. дойде от Израел). През пролетта тяхната бройка се очаква да стане 18. Отново всички привлечени ще бъдат българи.

gol.bg

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *