Апел към гражданите на Велинград от кмета д-р КОСТАДИН КОЕВ

 Апел към гражданите на Велинград от кмета д-р КОСТАДИН КОЕВ

Уважаеми съграждани,

 

Във връзка с настъпването на курортен сезон 2017 г., поддържането на територията на Община Велинград в чист и естетичен вид за гражданите и гостите на гр. Велинград и желанието да поддържаме статута ни на Спа столица, се обръщам към ръководителите на търговски дружества, обществени организации и учреждения, управителни органи на юридически лица, едноличните търговци, собствениците и ползвателите на имоти, собствениците и обитателите на жилища  и етажните собственици. Апелирам в срок до 30.03.2017 год. да се премахнат и почистят всички складирани строителни материали, дърва за огрев, МПС, отпадъци и други, които са разположили на тротоарите и  друг вид публична общинска собственост, без правно основание, както и некролозите, поставени извън определените за тях места.

Средата, в която живеем, зависи от всеки един от нас. Надявам се, че с общи усилия, ще превърнем града си в по-добро място за живеене.

С настоящото уведомявам, че от 01.04.2017 година служители на отдел „Инспекторат” ще започнат извършването на проверки и при констатиране на нарушения ще бъдат налагани предвидените в действащата нормативна база санкции.

Настоящето уведомление да се сведе до знанието на заинтересованите лица за сведение, като препис от същото се обяви на таблото до входа на сградата на Общинска администрация гр. Велинград, в местен вестник, на интернет страницата на Община Велинград и до всички медийни канали за разпространение на информация.

 

 

 

 

 

 

С УВАЖЕНИЕ,

Д-р КОСТАДИН КОЕВ

Кмет на Община Велинград

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *