“Арте мюзик фестивал” събра популярни БГ звезди във Велинград

 “Арте мюзик фестивал” събра популярни БГ звезди във Велинград

Едни от най-популярните звезди на българската поп и рап сцена взеха участие в първото издание на “Арте мюзик фестивал”. Събитието се проведе във Велинград, като желанието на организаторите е то да се превърне в традиция.

На Велика събота, освен много дъжд и бурно време, Велинград предложи на своите жители и гости и голям музикален фестивал. За първи път любими изпълнители се събраха на една сцена, за да зарадват малки и големи. Сред участниците в събитието, което продължи повече от 8 часа, бяха Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Дара, 100 Кила, Ъпсурт, Папи Ханс, Димчу, БНР, DJ Дончо и много други. Освен да се насладят на любимите си музикални парчета със съвременно звучене, гостите на събитието имаха възможността да усетят истинско фестивално преживяване.

Известни лица от българската сцена провокираха присъстващите да застанат зад една обща кауза, насочена към младите хора – инициативата „Заблуди в любовта”. Организаторите на “Арте мюзик фестивал” обещават още много изненади и през следващата година. Сред целите, които си поставят е да покажат, че Велинград не е само СПА хотели, а може да предложи и други приятни емоции за различни възрастови групи.

telemedia.bg

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *