БЪЛГАРКАТА: От малко момиче до лека жена

 БЪЛГАРКАТА: От малко момиче до лека жена

Hand of female lying on bed with a man caressing her

Проблемът с липсата на морал в нашата държава отдавна не се корени в Николета, Златка, Андреа или която и да е от силиконовите кукли, които ни облъчват отвсякъде.

Да, известните и богатите са прекрасен пример за назидание и сочене с пръст, но същината на проблема е доста по-близо.

Проблемът си има има и се казва – ВАШАТА ДЪЩЕРЯ.

ТЯ е непълнолетна пикла, едва прехвърлила петнайсетте, горе долу набор 2000 г., без елементарни познания как да си напише правилно името, какво остава да реши тест в училище. Затова пък има Айфон, от който любезно моли Фейсбук приятелите си да й помогнат с трудната задача.

ТЯ може да е малка, но по нейните думи е “опасна“.  За себе си смята още, че е истинска жена и заслужава подобаващо отношение.

ТЯ се облича досущ като каките от Околовръстното, макар навън да е зима, а температурите под нулата. Късото пуловерче, голото коремче и високите ботуши са задължителни за дрескода й. Дупето трябва да е подчертано с впит клин, а сутиенът – пълен с подплънки.  Бельото е оскъдно и често на показ.

ТЯ се гримира за училище ала Ким Кардашян, очертава скулите, слага миглите, черни сенки и  небрежни къдрици, за да е сигурна, че ще привлече повече погледи от своите съученички.

ТЯ обича да се снима. Айфонът е най-любимата й вещ, защото хем й помага да преписва в училище, хем става за готини селфита по време на час.

ТЯ обича личните фотосесии, на които позира по бельо, често и без такова, деликатно скрила най-интимните си части.

ТЯ едва сдобила се с цици, решава, че е нужно да ги показва постоянно. Ако следите профила й, със сигурност ще сте виждали нейните гърди в пъти повече от вашите.

ТЯ има любими пози. Надупена, разкрачена, гола в солариума, с пръст в устата, с език навън, намекващ за други нейни умения.

ТЯ се изживява като модел, понеже някой чичко й предложил да я снима за “арт“ сесия в изоставена сграда – ГОЛА.

ТЯ обича да споделя селфитата си във ФЕЙСБУК, където я следват хиляди чикибойци, вероятно неподозиращи за крехките й годинки.

ТЯ харесва мъжкото внимание и коментари под снимките й по сутиен, гласящи “ще те скъсам“, “ ти си само за секс“ или “ ау, какво сладко дупенце“ я карат да смята, че селфитата й са нещо значимо, а тя – обект на сексуалните фантазии на незадоволени чичаци и девствени пубери.

ТЯ добавя коментар към всяка снимка от типа на “Завиждайте“, цитат от фолк песен или мисъл на английски за мъжете. Статусите й обаче са в разрез  със снимките. В тях говори за истинските жени, комплексирани мъже и как всички са курви, а тя, клетата е неразбрана.

ТЯ, повярвайте, има голям опит със “специалните“ умения. Прави секс най-късно от 13-годишна, а бройките й отдавна не си ги спомня всичките. Прави всичко с всеки, защото смята, че така подобава на една истинска жена – да задоволява партньорите си.

ТЯ иска да е сигурна, че няма как някой да я помисли за задръстена или девствена, предвид възрастта й, затова често споделя снимки в нечие легло, полугола и коментар за “изморителните“ занимания допреди малко.

ТЯ споделя, че се е сдобила с последен телефон, закупен ЛИЧНО от самата нея.

ТЯ – напомням, е на 16.

Сега вържете две и две, и да видим ще се сетите ли откъде малката е изработила 1500 лв.

ТЯ не пише грамотно, обича латиницата, вероятно не е чувала за кирилица, но това няма значение, защото, докато пиша този текст към последователите й във Фейсбук  вече има 4 нови, жадни за снимки по дупе и гърди мъже.

Да, ТЯ е истинска. Българка е и е на 16. И е нечия дъщеря.

Тя е дете, което само си го търси и само си го получава. Във всеки смисъл.

Защото родителите й са странно безотговорни и слепи да видят на какво прилича момичето. Може би нямат достъп до Фейсбука й, за да погледнат снимките с откровено порно съдържание. Може би не са виждали стотиците коментари, които оставят МЪЖЕ, точейки се на малката принцеса.

Може би не знаят, че, докато те са на работа, а тя “на училище“, малката води вкъщи мъже, които я оправят, а някои от тях и плащат за услугата. Може би родителите й не знаят, че на масата, на която вечер се хранят и пият ракия, щерката преди часове се е дупила.

Надявам се да не знаят, иначе е страшно. Да гледаш детето си да става малка уличница пред очите ти  и просто да не правиш нищо…

ТЯ не е единствен случай, а просто един пример, пореден пример – как едно дете става лека жена в майка България. За да се хареса,  за да има пари и нови придобивки. И пореден пример на пълната родителска безотговорност. И не ми излизайте с репликата, че „това са глупости, децата са свестни, а вашето е най-чудесното, умното и моралното”.

ЗАЩОТО липсата на морал тегне като прокоба над децата в България и не подминава никого. Вече не.

 ТЯ може да бъде и вашата дъщеря, а вие дори не подозирате.

И да – ТЯ след няколко годинки, ще бъде безпрецедентна к*рва, а вие ще се чудите как се случи това.

Само казвам.

А дотогава, насладете се на коментарите под снимките, които вероятно получава и вашата дъщеря и ако сте ОК с изречението -“ще ти скъсам матката“ и “само за секс си“, то и аз ще спра да пиша в какво се превръщат децата ви.

lentata.com

leka_jena

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *