ВГ „Караоке“ – Велинград с отлично представяне на национален конкурс

 ВГ „Караоке“ – Велинград с отлично представяне на национален конкурс
Децата от ВГ „Караоке“ с отлично представяне
на национален конкурс
На посещение на кмета на община Велинград д-р Костадин Коев бяха ръководителят и деца от ВГ “ Караоке“- Юлияна Ковачева, Алис Коруджииска и Рая Тодорова. Поводът за тяхното гостуване бе искренната им благодарност към градоначалника за подкрепата, която им оказа, за да прославят Велинград на Националния конкурс „Пътят на славата- Summer Camp-2022“ в Бургас.
Двете талантливи момичета завоюваха високи успехи, като от над 350 таланти от цялата страна Алис Коруджийска спечели първо място за танца „Полъх“ подготвен от треньора Мая Кондарева от КСТ „Импулс-Велинград 2002“ и второ място за двете си изпълнения в категория вокал. Представянето на Рая Тодорова бе овенчано с трето място в категория вокал за трета възрастова група и второ място в категория автентичен танц с изпълнението си на танца „Lovely“, подотвен от треньора Таня Бояджиева от клуб по художествена гимнастика „Диляна“ -Пазарджик.
Велинградските дарования грабнаха и голямата награда от 500 лв., присъдена от Синдиката на българските учители и връчена лично от председателя Янка Такева. Отличието бе присъдено за танцовите им изпълнения на „Самодиви“ и „Каубойки“ с хореография- Юлиана Ковачева.
Истинско танцово преживяване момичетата са поднесли на публиката с изпълнението на новия си танц „Бизнес момичета“ подготвен от Виктория Ганчева и на светлинния пърформанс, изпълнен от Алис Коруджийска.
Постиженията на Вокална група „Караоке“ към НЧ „Отец Паисий – 1893“ бе оценявано от компетентно жури в състав: председател доц.Етиен Леви и членовете Виктор Хенриксон, Алекдандър Палац от Полша, Кристина Матеева -изпълнителен продуцент на БНТ, Цветанка Гергинова и Дона Мария.
Община Велинград
26-08-2022

Ari Kremen

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *