Велинградски криминалисти разследват кражба от павилион.

 Велинградски криминалисти разследват кражба от павилион.

Снощи около 20.00ч. апаш се възползвал от незатворен прозорец на щанд на павилион за кафе и закуски във Велинград. От там той бръкнал и отмъкнал около 60 лева от оборота. На мястото е извършен оглед, образувано е дознание.

 

Извършител на кражба е задържан от служители на РУ-Пазарджик. Вчера 50-годишният М.А. от областния град решил да се сдобие с брашно. За целта той използвал каруцата си и от складова база на частна фирма задигнал 8 чувала с обща маса около 400 килограма. За негово нещастие обаче в РУ-Пазарджик бил получен сигнал за това и минути по-късно бил задържан от пристигналите полицейски служители. Спрямо него е образувано бързо полицейско производство.

 

Добре почерпен с алкохол водач е спипан от автопатрул. Случката се разиграла снощи около 22.30ч. в центъра на пазарджишкото село Хаджиево. Полицейски автопатрул при управлението в Пазарджик засякъл и спрял за проверка микробус «Мерцедес». Водачът му А.А.- 33г. от същото село бил тестван с дрегер, като пробата отчела 2.23 промила концентрация на алкохол. По случая се води незабавно производство.

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *