Велинград: Вечер с поета-журналист Костадин Филипов в НЧ „Отец Паисий-1893“ (20 май)

 Велинград: Вечер с поета-журналист Костадин Филипов в НЧ „Отец Паисий-1893“ (20 май)
Заповядайте на дългоочакваната литературно-музикална вечер с поета и журналист Костадин Филипов.
Имаме удоволствието да бъдем домакин на един специален гост, който ще ни разкрие автентичните идеи, залегнали в основата на неговите авторски книги!
Костадин Филипов е добре познат на велинградчани от телевизионния екран. Започва кариерата си още на 15-годишна възраст в радио „ЧЛК“-Велинград. Паралелно със следването си в ПУ „П. Хилендарски“, специалност „Българска филология“, работи като новинар и автор на всекидневни актуални и музикални предавания в Обединени радиостанции „Канал Ком“.
Телевизионната му кариера започва в ТВ „Евроком“-Пловдив като репортер и водещ на новини, след това е водещ и редактор на централната новинарска емисия и „Темата на Нова“ на Нова телевизия. Професионалният му път минава през ТВ7, където е водещ на новини, сутрешния блок „Добро утро, България“ и предаването „Дневен ред“.
Днес е редактор в предаването „Преди обед“ по bTV и автор на поредицата „Разкажи ми песен“.
През 2019 г. издава дебютната си стихосбирка „На дъх от лятото“ (ИК „Персей“). През ноември 2021 г. излиза и втората му книга – сборникът с новели „Ангела и Джема“. На книжния пазар до края на 2022 г. се очаква и следващата му стихосбирка – „Нощ и нож“.
Място: НЧ „Отец Паисий – 1893“ (кв. Лъджене)
Дата: 20 май (петък) 2022 г.
Час: 17.30 ч.
текст и снимки: официална fb-страница

Ari Kremen

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *