Велинград участва в Международната туристическа борса „Ваканция“

 Велинград участва в Международната туристическа борса „Ваканция“

От 11 до 13 февруари 2016 г. в Интер Експо център – София за 33 път се проведе Международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо”. Това е най-големият туристически форум в България, който има сериозен принос в подкрепа на развитието на българския туризъм и рекламира България, като предпочитана целогодишна туристическа дестинация. 390 бяха участниците тази година, като сред тях се открояваха щандовете на Индонезия, Турция, Гърция и много туроператорски фирми. Програмата на изложението предложи голям избор от дискусии, презентации и пресконференции по ключови за развитието на туризма проблемни теми, на бъдещите тенденции на световния туристическия пазар, както и представяне на многобройни проекти.

Щанда на Велинград бе част от представянето на Министерството на туризма. СПА столицата на Балканите е включена в два от дванайсете  каталога на МТ – „Балнео, СПА и уелнес туризъм“ и „Конгресен и бизнес туризъм“.

Община Велинград беше представена от Директор дирекция „Икономическа политика, реклама и туризъм“- Цвета Спасова и Антоанета Белухова от ТИЦ – Велинград. Акцентът в пролетната програма на общината тази година е Голямото писане на яйца с техника от Чепинсия край, което ще се състои на 30 април на площад „Николай Гяуров”. Всички посетители на щанда получиха покани за събитието, както и рекламни брошури на града и част от хотелите.

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *