„Всички заедно да помогнем на безпомощните деца”

 „Всички заедно да помогнем на безпомощните деца”

Под патронажа на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев , ще се проведе поредния благотворителен концерт в помощ на петгодишния Кристиян Тодоров Чолаков, който страда от автоимунна тромбоцитопения и хемолитична анемия. Тази седмица концертите ще се проведат на 19 и 20 август/петък и събота/, на площад „Николай Гяуров”  от 19:00ч.

На 19 август/петък/ програмата ще открият, участниците в най-големия формат в света провеждан за четвърти път в България X FACTOR, трио „Парадайс” Сонай Юсеин, Иванка Средкова, Наташа Златева и мъжката група „Белканто”. Всички граждани и гости на Велинград, ще могат да се насладят на звънките гласчета  на талантливите деца от вокална група „Караоке”.

А на 20 август/събота/ на сцената с разнообразния си репертоар ще се изявят гласовитите звънчета от ДЮВИШ „Звънче”, който превръщат всеки свой концерт в истински музикален празник. Участие в благотворителната инициатива която е под мотото „Всички заедно да помогнем на  безпомощните деца” ще вземе, народния певец Николай Учкунов.

14037471_1853930034835937_1322048839_o

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *