В община Ракитово БСП подкрепи сегашния кмет Костадин Холянов за втори мандат

 В община Ракитово БСП подкрепи сегашния кмет Костадин Холянов за втори мандат

Общинската структура на БСП в Ракитово подкрепи сегашния кмет на общината Костадин Холянов за втори мандат.

Кандидатурата му бе утвърдена на общинска конференция, проведена на 19 август, на която гости бяха народният представител от „БСП за България „Йордан Младенов, кметът на община Ракитово Костадин Холянов и председателят на Областния съвет на БСП в Пазарджик Петя Цанкова.

Ракитовските социалисти оцениха като успешен мандата на кмета на общината Костадин Холянов, когото подкрепиха и като кандидат на предишните местни избори през 2015 г. В продължение на 4 години той успя да стабилизира финансово местния бюджет и да разплати огромните задължения, натрупани от предишните ръководства.

Съвместно с екипа си и експертите в Общинска администрация кметът на община Ракитово Костадин Холянов успя да реализира над 55 проекта за благоустрояване на инфраструктурата и подобряване на „В и К“-мрежата, за изграждане на спортни и детски площадки и социални центрове в трите населени места-Ракитово, Костандово и Дорково. Делегатите на общинската конференция на БСП му гласуваха отново доверие и го подкрепиха за втори мандат.

За водач на листата с общински съветници от Коалиция „БСП за България“ бе утвърдена Нина Димова, председател на ОбС на социалистите в Ракитово и сегашен председател на ОбС, а за кмет на село Дорково конференцията издигна сегашния кмет Николай Ковачев.

telemedia.bg

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *