Д-р Коев преряза лентата на „Зелен кът за обучение и игри“

 Д-р Коев преряза лентата на „Зелен кът за обучение и игри“

„За мен беше удоволствие да присъствам на днешното събитие на децата от ДГ ”Детски рай”. Чрез национална кампания за „Чиста околна среда” 2018 г. на тема: „Обичам природата и аз участвам”, кандидатствахме по проект, финансиран от МОСВ. Успяхме да реализираме инициативата под надслов „Вълшебство в зелено” и направихме озеленяване и модернизация на дворното пространство на детското заведение.“, това каза кмета д-р Костадин Коев на откриването на детската площадка.

„Щастлив съм, че за толкова кратко време успяхме да направим за нашите деца една прекрасна площадка за игри. Закупени са нови съоръжения за забавления, които ще развиват, както двигателните, така и опознавателните умения на децата.“, допълни още той.

Директора на детската градина, г-жа Маргарита Узунова благодари за подкрепата и съдействието на Кмета и поздрави децата и родителите с новата придобивка.

Със средства от Общината бе ремонтиран покрива на сградата, като ще се търсят нови възможности за подмяна дограмата през следващата година, каза д-р Коев.

„Ще направим всичко възможно да надграждаме този проект с нови уреди и детският парк да се обогатява ежегодно. Основен приоритет за нас е подобряването на условията за израстване и възпитание на децата, за да имат пълноценно и щастливо детство.“, каза в заключение д-р Коев.

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *