Златна статуетка спечели сдружението на хотелиерите във Велинград на Balkan Awards of Tourism Industry 2019

 Златна статуетка спечели сдружението на хотелиерите във Велинград на Balkan Awards of Tourism Industry 2019

Регионалното Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи получи златната статуетка за разработения изключително успешен маркетингов продукт – Партньорска програма за отстъпки на членове, служители и партньори на Сдружението (https://velingrad-bg.com/bg/partners-card/). Голямото признание дойде на официалната церемония на Балканските туристически награди в столичния хотел „Маринела“.

Програмата заема основно и неизменно място в цялостната маркетингова политика на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи”.

С издадените карти с индивидуални баркод номера, притежателите им ползват отстъпките, които са предоставени в Партньорската ни програма.

Основният маркетингов продукт е представен на он-лайн платформата Туристически пътеводител – www.velingrad-bg.com, а изключителна заслуга за създаването и развитието на маркетинговата стратегия и туристическият пътеводител има членът на Управителният съвет на Сдружението – г-н Николай Вучев. Сайтът на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи” заема първо място, като информационен канал във Велинград и региона.

Данните за участниците в Партньорската ни програма се актуализират с информация за всеки нов партньор. Изписването на сайта и на картите за отстъпка, които притежават членовете ни и техния персонал, както и нашите партньори, е още една стъпка в популяризирането на този интернет – пътеводител и дестинация Велинград.

Ежедневно се публикуват новини за дейността на Сдружението и членовете, за събитията в Община Велинград и район Западни Родопи и информация от Министерството на туризма.

Освен информация за хотели и заведения на територията на Велинград и район Западни Родопи, сайтът съдържа подробна информация за забележителности, атракции, туристически маршрути и друга полезна информация за всеки, който желае да посети района, а в не малко случаи и за местните жители.

Председателят на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи“ Златко Златанов благодари за престижната награда и покани всички да посетят СПА столицата на Балканите.

Благодарим на всички собственици на хотели и ресторанти във Велинград, членове на Сдружението, както и на нашите партньори, които предоставиха  отстъпки, като по този начин стимулират и провокират интереса към дестинация Велинград и Западни Родопи!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *