Кметът д-р Костадин Коев с поредния изнесен приемен ден в кв. Чепино, следващата среща ще е на 25 октомври от 15:00ч. в Клуба на пенсионера кв. Каменица.

 Кметът д-р Костадин Коев с поредния изнесен приемен ден в кв. Чепино, следващата среща ще е на 25 октомври от 15:00ч. в Клуба на пенсионера кв. Каменица.

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев проведе поредната изнесена приемна среща с жителите на квартал Чепино в Пенсионерския клуб. На срещата присъстваха и общинските съветници Богдана Пашева и Сашка Целева и директорът на ОП „СИП и ТИЦ“ Борис Станудин. Преди да поставят наболелите си въпроси гражданите благодариха за почистването на гробищния парк, за възстановяването на  уличното  осветление, за запълнените дупки по улиците и облагородяването на  триъгълната градинка при паметната плоча на Иван Бандаков. Кметът запозна присъстващите, че за  всеки един от поставените проблеми се работи, но не може всичко да стане в кратки срокове. Според чепинчани трябва да се помисли за поставянето на пейки и лампи пред читалището, за ограничаване преминаването на каруци и едри животни през площада и за рушащата се подпорна стена на ул. „Христо Боянов“. Жителите на кв. Чепино подкрепят провеждането на изнесени приемни дни, защото по този начин власта показва, че се интересува конкретно от даден проблем, като идва на място да се запознае с него и той да намери максимално бързо разрешение.

Изнесените приемни дни продължават по график и следващата среща ще е на 25 октомври от 15:00ч. в Клуба на пенсионера кв. Каменица.

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *