Кметът Коев гостува на клуб на пенсионера в кв. Каменица

 Кметът Коев гостува на клуб на пенсионера в кв. Каменица

Кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев посети пенсионерския клуб в кв. Каменица, където потребителите  отпразнуваха  рожденните си дни. Посещението бе свързано и с откриването на обновения и отремонтиран пенсионерски клуб.

Ремонтът включва: боядисване и освежаване на таваните и стените, лакиране на ламперията, подмяна на балатумите, смяна на осветителните тела, както и всичко останало, което имаше нужда от ремонт.

От името на всички потребители, председателят Павел Ушев се обърна към г-н Коев с огромна благодарност, за помощта и подкрепата, която им оказва във всичко.

Кметът от своя страна, наред с пожеланията за здраве, дълголетие и благополучие на рождениците, ги уважи със скромен подарък и почерпка.

Редом с празненството, бяха обсъдени и теми касаещи каменчани. Кметът Коев обясни  и успокои хората, че минерална и питейна вода ще имат, обясни за рекултивацията на сметището, и това, че то ще изчезне, след като се изгради компостираща инсталация и съобщи, че предстои да бъдат асфалтирани ул.”Геогри Кирков”, „Милеви скали” и „Христо Смирненски”.   Той сподели, че неговата идея и желание е да има геотермално отопление в детските градини, читалищата, историческия музей и старческия дом.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *