КРИМИ ХРОНИКА 10.08.10

ДЪРВО “Сузуки”, управлявано от 37-годишният В. Ж. от Ракитово, спря в крайпътно дърво, като за щастие водачът не е пострадал сериозно. На 4 август по пътя Ракитово – Велинград той е карал с несъобразена скорост, загубил е управление и навлязъл в лентата за насрещно движение, след което “паркирал” в дървото.

СБЛЪСЪК Около 15 часа на 4 август по пътя Велинград – Разлог 43-годишният С. Ю. от Рохлево се е блъснал с “Фолксваген” в насрещно движещ се “Опел”. Фолксвагенът е навлязъл в съседното платно, а при сблъсъка е пострадала пътуващата в опела 68-годишна жена от Димитровград, която е откарана в болница в Пазарджик. Води се дознание.

ПРОБАЦИЯ На 1 година пробация и 100 дни безвъзмезден труд в полза на обществото бе осъден 24.годишният А. А. от Медени поляни. На 1 август той е хванат във Велинград да шофира автомобил “Фолксваген” с 1.49 промила алкохол.

ПАВИЛИОН На 2 август във Велинград е разбит павилион за захарни изделия, собственост на Н. В. Откраднат е оборотът от 300 лева, води се дознание.