Михайлов: Няма виновни, това е нивото

 Михайлов: Няма виновни, това е нивото

Шефът на БФС Борислав Михайлов коментира играта играта на българския национален отбор срещу Норвегия (0:1) и я определи като страхлива. Той заяви, че виновни няма, защото това е нивото на тима.

„Публиката си е публика. Благодаря за подкрепата. Търси виновни, където няма виновни. Няма виновни. Това е нивото на отбора. Не искам да критикувам никой. Мен може да ме критикуват, колкото искат. Футболистите от чужбина на 90% не играят в отборите си“, започна Михайлов.

„И ние сме били по-слаби от Норвегия, но играехме с характер. Аз за техническата част от нещата не говоря. Имат пълната свобода да избират най-доброто. Това е третият мач на Петев. Трудно е да се каже. 90% от играчите не играят в отборите си. Играта бе страхлива. Когато мачът е много важен, нашите играчи прегарят. Аз правя това, което трябва да прави един президент“, продължи той.

„Елементарна грешка в защита допуснахме за това ниво. Във футбола трябва и късмет. Отборът на Норвегия искаше повече победата, незнайно защо. Ние загубихме от директен съперник за трето място“, коментира шефът на БФС.

„Трябва да бъдем по-търпеливи. Това са най-добрите футболисти в България. Ние сме направили цялата стратегия, която не се изпълнява от клубовете. Там всеки си прави, каквото иска. Всеки един треньор си прави планове. Ако някой търси вината в БФС, е сбъркал много“, завърши Борислав Михайлов.

standartnews.com