Молитва към Св. Николай Чудотворец, която променя съдбата!

 Молитва към Св. Николай Чудотворец, която променя съдбата!

Според твърденията на много хора, молитва към Свети Николай Чудотворец, помага и спасява от всякакви неприятности, проблеми и заболявания!

Православната молитва към Свети Николай Чудотворец разполага с реална власт и е в състояние да промени коренно съдбата на вярващия. Тя дава сили, с които да се преодолеят трудностите и помага за решаване на проблеми. С нейна помощ наистина може да се почувства подкрепата на Всевишния.

Не всеки вярва в чудеса и в силата на молитвата. Но ако са налице непреодолими трудности в живота и отчаяние, нищо не ни пречи да се помолим.

Всяко християнско семейство почита Свети Николай Чудотворец – известен още от детството образ на стар човек с благо изражение. Лицето му изглежда така любезно, а очите сякаш могат да разберат всичко.

Свети Николай Чудотворец чува молитвите на милиони вярващи. Той е посредник между обикновените хора и Всемогъщия Бог. Светецът е в състояние да помогне да се излекува тежко заболяване, да има щастие в семейството и да се промени Съдбата към по-добро. Вярващите казват, че за него няма нищо невъзможно!

В навечерието на Никулден ви предлагаме текста на една от най-стародавните молитви към Свети Николай Чудотворец. Единственото нещо, което трябва да направите, е да вярвате. Силно да вярвате и горещо да се молите!

Как се препоръчва да се чете молитвата, която променя съдби?

  • Важно е да се извърши този ритуал правилно, с цел по-добре да изразят духовните стремежи.
  • За да поискате помощ от светеца, се чете тази молитва всеки ден, в продължение на четиридесет дни.
  • Ако се пропусне ден, в който не е прочетена молитвата, трябва да се започне отначало.
  • Намерете място, на което никой няма да ви безпокои. Можете да го направите у дома пред икона с лицето на светеца.
  • Ако е възможно, запалете кандило по време на молитвата.
  • Молитвата се казва три пъти – веднъж на висок глас, втори път – с шепот, а последният – на себе си (психически).
  • Не е задължително да помните молитвата. Достатъчно е и да я прочетете.
  • В дните на молитвата избягвайте тютюнопушенето и употребата на алкохол, мислите ви трябва да са чисти.
  • Не местете иконата на Свети Николай Чудотворец по време на дните, в които се молите.                                                                                                                                           

    Молитва към Свети Николай Чудотворец, която променя Съдбата:

    Благословено да е името ти, Свети Никола, Чудотворец на доброто! Ти, който познаваш скъпата благодат на смирната и неизчерпаемите чудеса на морето! Пазителю на крепостта на духовното! Днес хваля твоето име и величая твоите дела в прослава на Исуса! О, пресветлий и пречудний отче Никола, утеши всички, които скърбят!Радвай се, Свети Никола, велик чудотворец, радвай се, Свети Никола, велик чудотворец, радвай се, Свети Никола, велик чудотворец!

    Свети Никола, ти си дръзновение пред Господа, мой пазител от злини и болести – благословено да е името ти!

    Избави ме от скръбта, изгори лошото с огън, убий болестите с градушка!Чрез теб всяка истина се сбъдва и всяка молитва стига до Господа, нашия Бог!

    Радвай се, ти който утешаваш всяка мъка и давиш в благодат всяка беда! Радвай се, благочестив образ на вярата! Радвай се, верен слуга на Божиите тайни. Бъди мой застъпник в нещастията и светлина в мрака. Дай ми здраве, сила и добри дни – на мен и моето семейство! Дай на всеки, който се нуждае. Утеши неутешимите и дари с любов отхвърлените. Покажи ни пътя, по който да вървим! Амин! Алилуя! Алилуя! Алилуя!

    Радвай се, огледало на всички добродетели! Радвай се за нашето здраве и спасение на душите! Радвай се, защото спасен си от вечната смърт! Радвай се, свети Никола, велик чудотворец на доброто, радвай се, свети Никола, велик чудотворец на здравето, радвай се, свети Никола, велик чудотворец на любовта към Господа! Амин!

    (източник и икони: интернет)

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *