Найден Шопов откри младежки форум на ГЕРБ във Велинград

 Найден Шопов откри младежки форум на ГЕРБ във Велинград

Академията бе открита от Областният координатор на ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов с думите : „В нашия регион бяха провеждани политики на радикални икономически реформи, свързани с приватизацията, осигуряването на гъвкави пазари на труда, либерализацията на икономиката, привличането на чуждестранни инвестиции, борбата с корупцията и с неефективността на публичния сектор. Младите хора в лицето на нашия авангард МГЕРБ са орисани да продължат, през своя жизнен път, започнатото от нас. Вие трябва да се образовате на световно ниво, да намерите своето място в България и на пазара на труда, да имате своя принос в усъвършенстване на икономическите и обществените механизми.“ Поздрав към участниците отправи като домакин  и  кметът на Велинград д-р Костадин Коев.

15%d0%b7%d0%b0%d0%b9%d1%87%d0%b5%d0%b22

На форума присъстваха още народните представители от област Пазарджик д-р Дончо Баксанов и Димитър Гечев.

„Имате уникалната възможност да живеете в страна, която предлага възможности за достъпно образование и професионално развитие пред всеки един от вас. Използвайте ги като се въоръжите със знания и умения да управлявате. Не се страхувайте да опитвате нови професии и поприща и ще намерите своята област на изява. Така ще бъдете полезни за себе си, за семействата си,  за нас  – партия ГЕРБ и аз глобалния свят, в който живеем“ , с тези думи се обърна към участниците народния представител и общински ръководител на ГЕРБ Велинград Димитър Гечев.

%d0%bc%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b8%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1Поздрав към участниците отправи и най-младият евродепутат от България в Европейския парламент Андрей Новаков. „Единственият начин да излезем пред хората и да спечелим доверието  им е чрез идеи,и реални решения на проблеми, а не чрез лозунги и заявления“, каза Андей Новаков.

gerb_mladi

„Стабилна финансова система, предвидима държавна политика в областта на  финансите, устойчив растеж на икономиката и ръст на инвестициите. Това са изводите след първите две години от управлението на ГЕРБ“, каза народния представител  и председател на комисията по „Бюджет и финанси“ към Народното събрание Менда Стоянова. Тя направи анализ  на анализ на фискалната политика , нивото на работната заплата, образованието и трудовите ресурси.  „Младите хора трябва да поемат отговорност за това как ще живеят. В България има възможности , но те няма да дойдат сами до вашия праг. Бъдете активни! „  призова Менда Стоянова делегатите от МГЕРБ,

Сред основните теми, които ще бъдат обсъдени до края на форума са граничната охрана на България  като част от външната граница на ЕС, икономическото и инфраструктурно развитие на регионите, възможностите за развитие  на земеделието, външната политика на България, управление на проекти в местната власт и мястото и ролята на младите хора на пазара на труда. За първи път МГЕРБ от Област Пазарджик ще бъде домакин на форум от такъв  мащаб.

pzdnes.com

velingradnews

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *