Нашенец пратил SMS-и до Нинова: Радев ме ядоса

 Нашенец пратил SMS-и до Нинова: Радев ме ядоса
Кандидатът за държавен глава от последните президентски избори Кемил Рамадан е авторът на заплахите, отправени към Корнелия Нинова и Румен Радев чрез SMS-и.

На 2 юни той беше задържан от ДАНС близо до джамия в Пазарджик, след като написал на Нинова: „БСП, ДПС, всички сте безделници, Аллах бави, но не забравя, всички вие сте крадци, край, баста на мошениците!“ и „Кажи на президентчето си Радев така не се прави ифтар вечеря на мюсюлманите, седнали ми агентите на ДС с главното мюфтийче и се подиграват на всички българи мюсюлмани, затова Аллах ще ви погуби. Аллах акбар!“ (вижте в галерията)

В сутрешния блок на Нова телевизия днес Рамадан обясни постъпката си, заради която за кратко беше в ареста.

„Когато един политик не си върши работата, аз като политическо лице вече имам право да му се бъркам 24 часа, денонощно, да го притеснявам посред нощ. И не само аз, всички български граждани, които са го избрали, като му звъннат на телефона, той трябва да го вдига”, категоричен бе бизнесменът.

По думите му това не е заплаха.

„Аллах акбар значи Бог е велик, все едно да кажеш Исус Христос възкръсна“, заяви Рамадан.

Той уточни, че прибегнал до писане на съобщения, след като Нинова три пъти не отговорила на обажданията му.

Ядоса са ме, че Румен Радев християнина няма право да прави ифтар, откъде е взел тия пари, от турското посолство ли ги е взел? Тези хора трябва да се опомнят, защото са се самозабравили”, коментира още Рамадан и добави, че Нинова била лисица и постоянно забивала ножове в гърба на президента.

Той отрече информацията някога да е учил в Саудитска Арабия.

След като беше освободен, от МВР заявиха, че мъжът е бил с неадекватно поведение, изразил съжаление за стореното и станало ясно, че е бил силно афектиран. Вътрешният министър Валентин Радев коментира, че такива неща се случват постоянно и не бива да се прави новина от темата.

dir.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *