На 3 март “Дискавъри” пуска шоу за оцеляване, снимано в Родопите

 На 3 март “Дискавъри” пуска шоу за оцеляване, снимано в Родопите

Водещите Мат Тебът и Джош Джеймс оцеляват цяла седмица с това, което намерят в гората

Опитен ловец от Нова Зеландия и британски професионален готвач бяха в страната ни, за да заснемат последния епизод от “Кралете на дивото”. “Дискавъри” пуска поредицата на 3 март за националния празник на България.

Джош Джеймс и Мат Тебът минават през Мексико, Малайзия, Борнео, Финландия, а накрая се озовават в Родопите. И трябва да оцеляват седмица с това, което намерят, а и да спят на открито, пише „24 часа“. Мястото на снимките е около Девин.
„Очакваме много от страната ви. Никъде досега не е било толкова хубаво“, споделят двамата. А как са се справили с предизвикателствата, зрителите ще видят от 3 март в 22 ч.

Поредицата „Кралете на дивото“, с водещи Мат Тебът и Джош Джеймс, отвежда безстрашното дуо на едни от най-негостоприемните части на планетата, в търсене на храна, която никога не бихте предположили, че може дори да опитате. Истината обаче е, че тези неприятни храни биха спасили живота ви в екстремни условия. Мисията на Мат и Джош е да си набавят пет странни и трудни за улавяне храни, включени в списък, с който разполагат в момента на пускането им в непозната обстановка.

Двамата водещи са експерти в областта си и са изцяло отдадени на приготвянето на храна и оцеляването. Оцеляващият, Джош Джеймс, може да се ориентира в обстановката и има познанията как да хване всякакъв вид храна на планетата, годна за ядене. Кулинарният експерт, Мат Тебът, пък има опита и уменията да опише в невероятен детайл колко ужасно за хапване е всяко нещо от менюто им, каква е хранителната му стойност и разбира се – какъв е вкусът му. Дискавъри Нетуъркс Централна и Източна Европа, Близък Изток и Африка (CEEMEA) е част от Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), медийната компания номер едно в света, оперираща в платената телевизия, достигайки до общо над 2,5 милиарда абонати в 220 държави. Дискавъри Нетуъркс CEEMEA дава възможност на хората да изследват света и да задоволят любопитството си чрез 12 канала, като някои от тях са Discovery Channel, TLC, ID Xtra, ID и Animal Planet, успоредно с това медийната компания предлага водещи потребителски и образователни продукти и услуги. Discovery Networks CEEMEA излъчва програмите си на 19 езика, гледани от 260 милиона абонати в 105 страни на три континента.

 

kmeta.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *