Нормално протичат изборите за кмет на град Ракитово

 Нормално протичат изборите за кмет на град Ракитово

Нормално започна изборния ден на територията на Община-Ракитово. Вчера изборните секции бяха поети за охрана от служители на районното управление във Велинград и полицейския участък в Ракитово, а тази сутрин са предадени без проблеми на изборните комисии.

Припомняме, че по време на провеждане на изборния процес полицаите ще бъдат разположени вън от секциите, като няма да допускат лица с поведение накърняващо добрите нрави, както и въоръжени и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на полицията могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

За осигуряване на нормалното провеждане на изборите, за добър обществен ред и спокойствие на гражданите на територията на Ракитово, Костандово и Дорково има разположени полицейски екипи за реагиране на сигнали за нередности.

 

Сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Пазарджик и РУ-Велинград ще работят на 03 юли /неделя/ от 08.30ч. до 18.30ч. Ще бъдат връчвани изработените лични карти на гражданите, които ще гласуват, а на тези които  са ги загубили, повредили, унищожили или са им откраднати ще им бъдат издавани удостоверения за гласуване.

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *