Председателят на БСП Михаил Миков ще посети област Пазарджик

 Председателят на БСП Михаил Миков ще посети област Пазарджик

Председателят на БСП Михаил Миков ще посети област Пазарджик на 8 октомври (четвъртък), съобщиха от пресцентъра на БСП.
В 14:30 часа той ще бъде в с. Семчиново, общ. Септември, където ще се срещне с представители на земеделските кооперации от областта. Срещата ще бъде в ресторанта в центъра на селото. Тема на разговор ще е състоянието и развитието на земеделските кооперации и взаимодействието им с местната власт. На мероприятието ще присъстват зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов, кандидатът за кмет на общ. Пазарджик Стоян Парпулов и Сергей Стойнов – кандидат за кмет на община Септември.
В 17:00 часа Миков ще присъства на предизборна среща в голямата зала на общината в гр. Велинград. На мероприятието ще присъстват зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов, кандидатът за кмет на общ. Велинград Иван Лебанов.
От 19:00 часа в залата на Драматичния театър в гр. Пазарджик ще започне предизборна среща-концерт. Освен председателя на партията Михаил Миков, на нея ще присъстват зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов, народният представител от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Димитър Димитров, кандидати за кметове и общински съветници на населени места от община Пазарджик.

 

Агенция ФОКУС

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *