Публично обсъждане на проекта за бюджет – 2021 г. на общ. Ракитово на 8-02-2021

 Публично обсъждане на проекта за бюджет – 2021 г. на общ. Ракитово на 8-02-2021

П О К А Н А

Кметът на община Ракитово

На основание чл.84 от Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишната бюджетна прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Ракитово, кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО и цялата общественост на 08.02.2021 година /понеделник/ от 17.00 часа в залата на ОНЧ

„Будилник 1898“ гр. Ракитово на

ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ

на проекта за бюджет за 2021 година на община Ракитово

Уважаеми съграждани,

Предстои приемането на бюджета на община Ракитово за 2021 година. По традиция това става след обществено обсъждане с местната общност. Водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет е част от най-важните решения за бъдещето и то трябва да се вземе с активното участие на гражданите. Очакваме Вашите мнения, препоръки и предложения за включване в Бюджет 2021 година на община Ракитово от 01.02.2021 г. до 08.02.2021 година във фронт-офиса на общината, при техническия секретар към ОбС или на електронната поща на общината: rakitovo@abv.bg.

Публичното обсъждане на проекта за бюджет на община Ракитово за 2021 г. да се проведе присъствено съгласно предвидения с Решение №175/26.01.2021 година, Протокол №17 на Общински съвет гр. Ракитово ред, при съобразяване с актуалните към датата на обсъждането противоепидемични мерки, съгласно чл.63 от Закона за здравето /задължително отстояние, проветряване, дезинфекция, носене на предпазни маски, запълване на капацитета, определен със заповед на министъра на здравеопазването/. При запълване на капацитета на избраната зала, допълнително желаещите попълват анкета, утвърдена със заповед на кмета на общината.

Протоколът от публичното обсъждане да се изготви въз основа на проведеното присъствено публично обсъждане и постъпилите от участвалите лица, електронни и/ или хартиени анкети, преминали през проверка за идентификация на подателите, че са част от местната общност.

Костадин Холянов

Кмет на община Ракитово

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *