Първата копка на пътя Велинград – Драгиново бе направена днес

 Първата копка на пътя Велинград – Драгиново бе направена днес

„Изключително съм щастлив, че днес направихме първата копка на пътя Велинград – Драгиново. Това е една важна транспортна връзка и аз съм доволен, че изпълних едно от най-важните си предизборни обещания към хората от Драгиново. Три години аз и моят екип работихме неуморно, за да може това, което хората чакаха десетилетия, днес да стане реалност. Тези важни инвестиции са благодарение и на усилията на кмета на Драгиново Бисер Маджиров. Щастлив съм да работя с него, той е неразделна част от моя екип. Благодарение на неговата неуморна работа, Драгиново също се променя като част от цялостната промяна на община Велинград“

С тези думи кметът д-р Костадин Коев даде старт на реконструкцията на пътя Велинград – Драгиново.

За последен път ремонт на пътя е правен през далечната 1977 г.

Проектът е финансиран по Програмата за развитие на селските райони, като включва и цялостно изграждане на пътя от разклона след с. Абланица до начало с. Цветино.

Ще се работи по иновативна и модерна немска технология, която ще позволи да се направи изключително здрава основа.

Д-р Коев благодари за подкрепата и разбирането на всички и изрази удовлетворението си, че трите най-важни проблема на хората от с.Драгиново – изграждане на нова детска градина, пътя до Велинград и проблема с водата ще се реализират с общи усилия.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *