Първата чужденка достигнала до лайфа на X-Factor-Италия е БЪЛГАРКА

 Първата чужденка достигнала до лайфа на X-Factor-Италия е БЪЛГАРКА

Снимка: ПР

БЪЛГАРКА е първата чужденка, достигнала до лайф в X-Factor Италия!

Никол Паласчева, която грабна сърцата на публика и жури в италианския X-Factor, вече е на стъпка от финалите в шоуто. С брилянтно изпълнение в четвъртък вечерта, 16-годишната българка си осигури място сред 12-те крайни участници в реалитито и шанс да бъде сред първите трима финалисти.

Снимка: ПР

Nika Paris, както я наричат в Италия, продължи напред, интерпретирайки песен на „френския Висоцки“ – Серж Генсбур (Serge Gainsbourg). След положителния отзвук от участието ѝ, Никол вече е сигурен изпълнител в големите концерти на живо, които стартират от 28-ми октомври.

С този успех Никол Паласчева е не само едно от единствените две момичета, сред 12-те одобрени участници в актуалното издание на шоуто, но и единствената чужденка, в 15 годишната история на X-Factor – Италия, която достига до така наречените „лайфове“.

„За момента Ника се чувства превъзходно, много е спокойна и сигурна в себе си-споделя музикалният ментор на младата изпълнителка Дарияна Куманова- Допълнителен стимул ѝ дава това, че зрителите много я харесват. Само в TikTok тя има над 1млн и 700 хил гледания на нейните участия в X-Factor, като с този резултат реално е на първо място сред всички нейни конкуренти в предаването.“

Следващата очаквана дата за нашето момиче е 28 октомври, когато Никол ще изпълни и първата своя авторска песен на живо в Италия.

iwoman.bg

Ari Kremen

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *