Реджеп Бадев ще приготвя закуски благотворително в Пазарджик

 Реджеп Бадев ще приготвя закуски благотворително в Пазарджик

Звездата на „Hell’s Kitchen“  Реджеп Бадев ще участва в благотворително събитие, което ще се проведе на 12 ноември, от 11.30 ч. в пекарната „Да ви е сладко“. Тя се намира на ул. „Царица Йоана“2 б, магазин 12 в Пазарджик, новите блокове на входа на града откъм Главиница.

 

Кампанията е посветена на набирането на средства за лечението на четиригодишният Димитър Ганев от Пазарджик, който страда от Синдром на Аперт, известен още като Болестта на счупените кукли. Това е генетично заболяване, което се изразява с типичните малформации на черепа, лицето и крайниците, с други думи казано в из­к­ри­ве­ни кос­ти на че­ре­па, на пръсти­те на кра­ка­та и ръ­це­те.

Терапията трябва отново да се води от чуждестранни специалисти, тъй като в страната ни заболяването е изключително рядко. Майката и бащата на Митко са изчели доста информация за синдрома на Аперт от много лекари. За момента не се знае точно каква сума ще е необходима за пълното излекуване на момченцето.

Ако се включите в събитието, този четвъртък 12-11-2020 г., ще можете да направите лично дарение на родителите за възстановяването на детето, родено през 2016 г.

Друг начин е да помогнете като преведете пари директно в банковата сметка на момченцето в ДСК: BG81STSA93000023542472, Титуляр: Димитър Борисов Ганев.

 

източник:pzdnes.com

Ari Kremen

Свързана публикации

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *