СУ „Св. Св. Кирил и Методий” изпрати своите зрелостници от Випуск 2017

 СУ „Св. Св. Кирил и Методий” изпрати своите зрелостници от Випуск 2017

СУ „Св.Св. Кирил и Методий” изпрати своите зрелостници от Випуск 2017г. Програмата по изпращането откри Представителен мажоретен състав „Димитър Мечев” с ръководител Биляна Масларова. Под звуците на химна на България и на Европа бяха издигнати националния флаг и флага на Европейския съюз. Старите знаменни групи предадоха знамето на училището на новите.
Много емоции и вълнение вложи в словото си към абитуриентите директора на СУ „Св.Св. Кирил и Методий” Ани Василева, като им пожела „На добър час и успехи в живота”. От името на всички зрелостници, дванадесетокласничката Никол Христоскова отправи благодарствено слово към ръководството и преподавателите на училището.
Поздравителен адрес бе поднесен и от името на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев.
Малките таланти, възпитаници на училището, изпълниха програмата с пъстрота и добро настроение с музикалните си поздрави към абитуриентите.
Завършващите първокласници предадоха „Ключът на знанието” на г-жа Ани Василева, за бъдещите първолаци.
Официални гости на събитието бяха Мариана Зинкова директор на дирекция „Хуманитарни и социални дейности”, Бояна Кирилова PR на Община Велинград и председателят на училищното настоятелство София Нанова.
Програмата по изпращането приключи, като всеки един от зрелостниците, преди да се сбогува със знамето на училището, според заслугите си през годините получи своя псевдоним, определен от ръководството и преподавателите.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *