Хотел Здравец спечели приза „Най-предпочитан 4-звезден хотел на балканите“, а мениджърът на хотела – Салих Кунгьов, с награда за „Най-добър принос за развитието на туризма”

 Хотел Здравец спечели приза „Най-предпочитан 4-звезден хотел на балканите“, а мениджърът на хотела – Салих Кунгьов, с награда за „Най-добър принос за развитието на туризма”

Емблематичният за Велинград хотел Здравец 4* Wellness&SPA, който има половинвековна история и е родоначалник на туризма в СПА столицата на Балканите, е финалист за Балканските Туристически Оскари с приза „Най-предпочитан 4-звезден хотел на балканите” Четиризвездният комплекс е първият, изграден в курорта преди повече от половин век, и се намира в идеалния център на града, до пешеходната зона, близо до няколко градски парка и боровата гора. Хотелът е отворил врати за първи път през 1968 г. Както в своята история, така и през последните години, развива, утвърждава и предлагаме нови услуги на своите гости.

Финалист в конкурса е и мениджърът на хотела – Салих Кунгьов, с награда за „най-добър принос за развитието на туризма”. Той успя да възроди и да върне в конкурентна среда първия хотел на Велинград. През последните 7 години той се зае със сериозни инвестиции за реновиране на хотелската част. Успя да затвърди завоюваните стратегически позиции на българския и чуждестранния туристически пазар, като приложи най-добрите методи за осъществяване на стопанската и икономическа дейност, съгласно конюнктурата на пазара. Мениджърът на хотел Здравец доказа, че работата с персонала е ключов елемент за успеха на туризма. Той води добра социална политика и често участва в дарителски кампании на национално и местно равнище.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *