Енрике Иглесиас идва у нас на 14 декември

Енрике Иглесиас идва у нас на 14 декември

Звездата ще пее в Арена Армеец, билетите са в продажба от утре

Световноизвестният поп и латино изпълнител Енрике Иглесиас ще изнесепървия си самостоятелен концерт в България на 14 декември. Шоуто, което е в рамките на турнето му“SEX and LOVE”,ще се проведе в софийската зала Арена Армеец и е с начален час 20:00 часа. Това съобщи самият изпълнител на профила си въвFacebook.

С продадени над 100 млн. копия от свои албуми и сингли, Енрике Иглесиас е един от най-успешните световни изпълнители. Хитовете му цели 69 пъти са оглавявали класациите на Billboard.

Синът на Хулио Иглесиас е много актуален и в момента. Негови песни са на челни позиции в различни световни музикални чартове.

Билетите са в продажба от утре, 2 септември, от 10:00 часа. Цените варират от 69 до 129 лв. за пропуск.

Организаторите обещават и ВИП места, разположени непосредствено до сцената. Ще бъде изградена и огромна 24 метрова платформа, която минава през ВИП сектора със седящи места, всяко с цена от 159 лв. В продажба ще бъдат пуснати точно 10 527 места.

Това е второто посещение на Енрике в България. На 29 септември 2010 г. латинозвездата пя в София заедно с други актуални изпълнители в рамките на концерт, организиран от голям български мобилен оператор. Още тогава той зарадва хилядите си фенове у нас.  

 

economic.bg

Още новини

Loading Facebook Comments ...